Innimellom er det helg

Jeg har så enromt mye jobbmotstand i meg akkurat nå. Vil. Ikke. 
Klarer likevel litt, og så er det all denne flyttingen og den trenger jeg jo hjelp til så det er ikke bare å ta seg sammen heller, andre må tas sammen på akkurat samme tidspunkt og det er ikke helt ukomplisert. 
Det føles som det er mer sosial akseptert at en som jobber på kontor er lei av jobben sin enn en som meg, som har laget sin egen jobb og alt, men hallo, ikke bare må jeg jobbe jobben, jeg har laget den også, er det rart man blir litt lei. 

I helgen makset vi liiivet iallefall, først gikk vi på kafe og så var Jendor var i bursdag og vi var oppe på fjellet og lette etter skrot fra Sydvaranger og forvillet rabarbra, alt med stor suksess og etterpå kom mormor og bestefar på grilling og selv om det var meldt dårlig vær var det fint vær. Og jeg har luket masse i hagen og tenkt noen tanker omfremtiden. I hagen. Og laget to rabrarbrapaier. 
Vil dere ha min beste oppskrift? 
Ta det du har, i dette tilfellet rabarbra, men epler og pærer og plommer og rips og solbær og alt går også.
Skrell rabarbraen og kutt i smådeler og hiv den i en ildfast form. Bland passelig (kommer an på forma sant) med 50/50 mel og sukker, strø over rabarbraen så den liksom ikke blir begravd, men hvertfall godt dekket. Høvle smør med ostehøveln og dekk toppen. Sett i ovnen på 250 grader i ca 30-40 minutter, kan godt følge litt med de siste fem minuttene. Det skal være hardt lokk på toppen når du tar den ut. 
 

 


 
 

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...