Landjorden, over skyene, landjorden igjen

Jeg er hjemme fra Stokkens Holm og grunnen til at jeg ikke blogger fra mitt spennende liv som jetset-kunstner er den litt kjedelige grunnen at jeg for tiden ikke har en bærbar datamaskin for den er på verksted med en form for Parkinsons. Jeg orker ikke blogge fra mobil. Herregud. Nei et sted går grensen.

Jeg var så uten datamaskin at da jeg skulle vise disse stjernekuratorene utdrag fra mitt kunstnerskap var det ved hjelp av en plastfolder med utstkrifter i. Samer kan ikke teknologi. Sa jeg. Haha. Ååååh, sa de.
Og så dro de hjem eller hvor de nå dro og så dro jeg og kjøpe reisegaver til familien. 
Og så dro jeg og spiste middag med en kompis som hadde invitert meg med på noe hun kalte "hardcore japansk, jag bjuder!" og det er jo helt fantsastiiiik når en japaner vil ha deg med ut å spise japansk. 
Og det var en helt fantastisk opplevelse. Wow. Minus kanskje to ting. 
1. Det var ingen, INGEN, som på noe tidspunkt fortalte meg at dette var et nittenretters måltid. NITTEN retter. Eller jo, på et tidspunkt, på kanskje rett åtte da jeg var rimelig mett men det liksom bare fortsatte å komme mat på en måte som jeg opplevde som nesten litt skremmende. 
På rett tolv ga jeg rett og slett opp. 
2. Det var verken hvitvin eller sprit på drikkemenyen og øl fyller magen litt for mye når du skal ha også plass til nitten andre retter, og iste blir ikke det samme. MAN MÅ FÅ SPRIT. 
Bortsett fra det var det absolutt en opplevelse. Skulle ønske jeg var advart bare. Og fikk sprit.

Og så dro jeg hjem og jeg hadde jo fast track og lounge hele veien og jeg bodde mitt i sentrum, så jeg tenkte at jeg egentlig ikke ble så stressa av den turen, men da jeg kom hjem fikk jeg et ikke kjempekort anfall av øyemigrene og det skjer bare når jeg er stressa så der fikk jeg den for å være i ett med min egen kropp. 
Det er jo litt styr å dra i full fart til et annet land for å treffe kuratorene for to av verdens største kunsthappenings. Tilogmed når man har plastmappe med. Men nå er jeg tilbake og verden er vanlig og jeg er ikke lengre jetsetkunstner men må få igang en omgang pinnebrød til skoleavslutningen som er to uker før skoleslutt.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...