Tre ikke videre sammenhengende punkter rett etter lunsj

Jeg er bare så helt avsindig trøtt. Sliten. Tiltakslaus, energiløs og gorrlaus og lealaus. Jeg går rundt hjemme og gjør ingenting enda det er ting jeg burde gjort for jeg er ikke arbeidslaus. Jeg prøver å ikke fundere for mye på hvorfor for om jeg finner en grunn vet jeg at jeg selv bare vil avfeie den foraktelig og si er nå DET noe å bli så utmattet av. Jeg prøver, som femogførtiåring, å bare godta at sånn er nå jeg da. Og det er nok lurest å gjøre det ved å ikke tenke for mye. Sånn er nå jeg da.

I går hadde bloggen noe sånt som 4000 treff. Det er litt mer enn en vanlig dag. Nå sitter jeg å tenker på de 4000 individene som har lest og fundert over mine seneste eskapader og videverdigheter. De koser seg nok, tenker jeg. Haha, tenker de, for en artig blogg, den skal jeg lese igjen. Så nå blir det nok fart i kommentarfeltet her.

I dag skal vi prøvekjøre en ny bil. Å kjøpe ny (brukt) bil er nok noe av det kjedeligste jeg har vært igjennom som menneske. Jeg klarer ikke stable på plass NOE interesse eller engasjement. Det må man ha for å få gjennomført prosessen. Men tenk så deilig det eventuelt vil bli å ha en bil som ikke går i stykker hele tiden og som man eventuelt kan kjøre litt lengre enn til kaia med. Artig. Det blir artig. 
Og litt rart, for å være ærlig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

För många klimatzoner på för kort tid?🤔
/Ukraina

frk. Figenschou sa...

eller så har jeg reist fortere enn sjelen

Anonym sa...

Sånt händer!😀
/Uora (och inte Ukraina!)

frk. Figenschou sa...

aha! AHA! Mysteriet oppklart.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...