Samme overskrift som sist

The Stig står på kjøkkenet og popper popcorn, jeg hører at han hører på partilederdebatten og jeg hører Marie ta av. Etterpå blir det Nyttpånytt og da er det en annen sørvarangerværing vi skal se på, men jeg kan ikke skryte på meg at jeg kjenner henne. Vi har vært på kulturnatt (som her er mer kulturettermiddag) og Jendor har spikket stekespader og laget barkebåter mens vi har stått i ro og egentlig pratet med alle vi kjenner i kommunen. Alle vi kjenner i kommunen gikk etterpå ut og tok en øl, men det gikk ikke for oss fordi vi måtte prekevere barnet hos mormor først og i morgen er det atter en dag der barnet kommer tidlig hjem, men popcorn og nyttpånytt og et glass rødvin i sofaen er vel en grei erstatning selv om alle vi kjenner i kommunen er ute og drikker øl sammen. 

Søstersen er i byen og hun har vært innom og hentet en ryggsekk med barnebøker og en veldig stor pose med klær, det føles bra å ha fått det ut av huset, jeg setter det mentalt på kastelista, på den mer konkrete bloggførte kastelista har vi en utslitt truse, en slags jumperaktig greie jeg har kjøpt på Fretex ved anledning men som ble lagt i skuffen for ting som skal syes om MEN SOM ALDRI KOMMER TIL Å BLI OMSYDD og en bok jeg har kjøpt på bibliotekloppemarked og som var original men ikke blir gjenlest og Fretex vil ikke ha den type bøker så den gikk i papirgjenvinningen.  

I morgen hadde jeg egentlig tenkt å få opp noen bedkanter laget av den gamle verandaen, hagesenteret har 70% på diverse og jeg har kjøpt planter som vi ha skygge (men vil de da ha midnattsol? se det får man liksom aldri noe klart svar på) og de skal ned i det bedet men det er litt arbeid med maling og graving og i morgen blir det tyttebærtur så det gjenstår jo og se hva man egentlig får utført. Men uansett får jeg være ute så jeg ser ikke for meg at hverken det ene eller det andre alternativet er noe problem. 

Nå: sofaen. Jessjess.


Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...