Overload

Hva skal man skrive? Jeg skriver bare stress. Alle blogginnlegg og brevmail jeg skriver står konstant i fare for å bli to-do-lister. 
Nå også.  
Jeg har ikke mer å gjøre enn de andre dødelige tror jeg, men jeg takler det dårlig når det tenderer mot å falle over i halvkaos og det spørs om jeg ikke bare må ta det til etteretning og ikke prøve for hardt. Det vil si nå må jeg jo gjøre alt jeg har sagt ja til, og i går sa jeg faktisk NEI til et nytt prosjekt, som jeg enda tenker egentlig hadde vært helt overkommelig, men jeg sa nei og det var bra. Heia meg. Fortsett sånn. 

Nå skal jeg skrive dette innlegget men jeg kjemper mot to-do-listene som vil ut og det blir helt blankt.

I alle fall sikkerhetskopierer jeg harddisken. Jeg har ikke gjort det siden desember men jeg har heller ikke gjort noe viktig på datamaskinen siden da. Det er ikke her mitt viktigste arbeid foregår. Men nå er maskinen syv år, så når den plutselig skrur seg av når jeg blar i bilder tenker jeg ikke positive tanker. Ikke veldig negative heller. Men jeg tar en sikkerhetskopi og forsøker å snakke trøstende til hjernen.


Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...