lempulemp

Skjønner ikke helt hva jeg har tenkt, da jeg hadde fått Jendor avgårde på skolen i morrest tenkte jeg Og hvorfor kan han ikke bare gå hjem selv? Det kan han jo. Det har han gjort før. Men nå har jeg lagt inn som et ekstra moment i stressplanen at jeg skal gå ned og hente ham. 

DEIGSKRAPE OK. Ihvertfall. Så var det gjort.

Jeg driver og diskuterer med vevgruppa mi, altså de jeg har kurs for, vi skal egentlig møtes på onsdag og det er såklart også litt stress med denne uka, men jeg har på plass barnevakt og alt er egentlig ok, bortsett fra at bare to av deltagerne har gjort hjemmeleksa si, som er å veve. Planen for treffet er å se på det de har vevd, og når da oppsamlingsheatet jeg må ha blir større en selve feltet, for å fortsette analogien, er det egentlig ikke noe vits. Men den ene av de to (av ti) som har gjort leksa vil selvfølgelig at vi skal møtes. Jeg synes det er litt tøvete tidsbruk selv om jeg både har satt av kvelden allerede og vil bli ferdig. Hater kurs som drar ut i langdrag. Men jeg vil også at deltagerne skal lære mest mulig. Og jeg synes det er helt logisk å utsette når under halvparten er kommet igang. Hun som insisterer og synes dette er en "helt håpløs" avgjørelse er også den som egentlig ikke var med på kurset, bare som observatør, men også ville jeg skulle legge om kursopplegget til veving uten plukk til alle vevde beint. Men sånn gjør ikke jeg det og neitakk til innspill. Så nå vet jeg ikke om jeg er vrangstilt eller fornuftig, men jeg tror mest fornuftig. Må ha med alle.

I morgen skal jeg gå på jobb på jobben, ikke gå på jobb her hjemme, og da skal jeg se på de nye rommene utleier har tilbydt meg. 
Ulempen med de rommene er at de ligger rett mot sør, og gamlesykehuset har et temperaturreguleringsproblem. For å si det sånn. De rommene jeg har nå var oppe i 28 grader forrige sommer og de får nesten ikke direkte sol. Det får disse rommene og det lå to helt nedsmelta kubbelys i vinduskarmen som bevis på temperaturproblemet.
I tillegg blir lyset veldig skarpt. Sånn hodepineskarpt. Dere skjønner.
Her finnes jo persienner og diverse. Men det løser nok ikke problemet hundre prosent. 
I tillegg er de nye rommene lavere under taket og jeg trenger litt takhøyde. Og hvis jeg tar de to rommene vi har diskutert får jeg også mindre sammenhengende plass enn jeg hadde før.
Men det finnes et annet rom jeg får prøve å akkodere meg til istedet, så jeg i det minste ikke går ned i kvadrat. Og så skal de slå ned noen vegger så kvadratene blir sammenhengende, det er det jeg trenger.   
Det er også en dør som er for smal til å få inn tegnekommodene. Utleier har sagt at de setter inn ny dør da, håndtverker vil at jeg demonterer tegnekommoden. Får se hva det blir.

Lempene er flere, egentlig. Tegnekontoret blir større, og det blir å ligge mot nord. Så jeg har ett rom som ikke blir kokt. Men jeg kan ikke alltid basere meg på været når jeg bestemmer hva jeg skal jobbe med.  
Men. Så får jeg egentlig bruke de andre rommene der innerst i korridoren som jeg vil. Så til sammen får jeg mye mer plass. Det blir rett og slett endelig lagerplass. Og ingen kommer til å gå forbi døra mi i eninga, det er litt iriterende der jeg er nå. Jeg har dårlig ventilasjon og jobber med åpen dør, og hele tida hører jeg folk trampe forbi bak ryggen min.
Og! det ene rommet har balkong!

Så spørs det om ulempene er større selv om lempene er flere. Jeg vet ikke. 
Jo, kanskje? Men må jo kunne jobbe der. Kan ikke dø av heteslag selv om jeg får lagerplass.


Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...