Fokus

I dag virket printeren! I dag virket nettbanken! I dag virket ikke materialutsalget men det gjorde ikke så mye for jeg printa ut en epost! I dag har jeg gjort årsregnskapet! I dag kunne jeg levert selvangivelsen men jeg turte ikke trykke på send for hvem gjør vel det!
Men jeg har lagt inn alle opplysninger som skal inn og tallene i summeringene stemte med tallene som summerte årsregnskapet og det er jo veldig oppmuntrende.
Og også et minstekrav. 
Så når jeg tør kan jeg trykke på send. 

Og så har jeg tegnet opp fremtiden. I en kalender. Sånn at jeg ser veldig tydelig når jeg må ha gjort hva og når det ikke går an å gjøre hva fordi jeg for eksempel er bortreist. Det er VELDIG tydelig nå at det er fire uker fra jeg kommer hjem fra Oslo til jeg drar til Leipzig og før jeg drar til Leipzig må jeg ha sendt frakten til både Oslo og Svolvær. Det er knapt, men det går. Jeg må dermed vært flink å bruke den tiden på riktige utstillinger og ikke dille avgårde med utstillinger som er lengre frem i tid. Godt jobbet med kalender frk.figen. Klapp klapp.
OG med årsregnskapet. Klapp klapp. 
Fortsett sånn.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...