Det nærmeste jeg kommer å skrive om interiør. Værsågod.

I dag har jeg karret meg på jobb (fikk lyst å skrive kardet. Håret ser iallefall sånn ut etter at det som vanligvis er en wash day måtte bli en wash 20 minutes. Krøllete hår, skaff deg aldri det) og nå har jeg fått ryddet i gangen sånn at jeg sånn rot&kaosmessig iallefall er ferdig med flytten. Jeg er veldig fornøyd med tegnekontoret, det er stort og luftig og ikke så skittent, tildels skyldes jo dette at jeg ikke har begynt å bruke det enda, men det fremstår som trivelig. Atelieret er ok, det står tre aircondisjontårn og brøler der inne, og de kan jo ikke stå inntil veggen så de tar opp plass, og jeg er ikke så ferdig med å lage system og få ting på plass der inne som på tegnekontoret, (jeg er ikke ferdig på tegnekontoret heller, menn såpass ferdig at jeg kan drive med periodevis selvbedrag) men det er på vei. Det er ikke trivelig der. Fordi alle rullegardiner må være nede og airconditionen bråker sånn. Og så skal det to soloutstillinger inn der, og da blir det trangt, og da blir det et lager igjen og ikke en arbeidsplass, og der må jeg tenke.Tenke, Silje. 
 
Så har jeg et rom som mest er et lunsjrom, det er ikke så verst stort, og der inne er det ikke så mye, for når man baserer yrkesutøvelsen sin på å være en skrotnisse så er det så deilig å ha et rom der man kan sette seg ned og så er det nesten tomt. Ikke masse skrot. Foreløpig gjør jeg ikke så mye med det altså. (Luksus) Og det rommet har en veranda. Det er jo så luksuriøst at det er grenseløst. Der skal jeg sitte mye, tenkte jeg, og leita rundt i kjelleren på det gamle sykehuset til jeg fant en plaststol. 
Der sitter jeg selvsagt ingenting, for hvem sitter vel og slapper av på en stol når de er på jobb?
Og så har jeg en korridor. Den har vært full av esker og plank, og jeg er litt nyskjerrig på om det er derfor vaskerne har stoppet ved branndørene inn til min del, eller om det er på grunn av min status som minderverdig leietager. Nå får jeg se da, for nå er det null plank og skrot. Det er riktignok to paller med transportesker, men det er ikke mer skrot enn det er i andre deler av bygget.  

Jeg er ikke ferdig, men jeg har bedre tid til å gjøre meg ferdig i slutten av september. Da kan jeg drive med interiørvalg og lure løsninger. Det blir en bra langsom nystart i en periode der jeg sannsynligvis er helt utslitt. 

På fredag er det begravelse, så med i dag er det tre arbeidsdager igjen før jeg drar til Oslossa. Jeg hadde trodd at tyskerne skulle svare på en innvending jeg hadde til kontrakten, for det hastet veldig at jeg skrev under, men da jeg protesterte ble det stille. Tysk akademia, lever liksom ikke helt opp til forventningene. 
Jaja. De vet at jeg ikke kommer til å svare fra og med mandag så det er litt opp til dem. 

Nå skal jeg gå og levere nøklene til det gamle atelieret til husverten. Det er mulig jeg skal antyde at enhver husleie over null er en litt for høy husleie for neste måned når man har brukt flere uker av sin egen arbeidstid på en flytt man ikek har bedt om, og fått et atelier man ikek har kunnet bruke i enda flere uker, i bytte.




Ingen kommentarer:

Jeg tror at dette har blitt bedre. Det er andre tider nå.

Jeg var på foreldremøte her om dagen. Det er en affære som alltid fører til en del debriefing på verandaen etterpå blant de naboer som har b...