Oslo

Nå sitter jeg her i min lille studioleilighet og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Hva jeg skal gjøre akkurat nå, mener jeg. Jeg vet jo hva jeg skal både i Oslo og ellers i livet, men jeg fikk et par timer fri. Skal jeg gå til byen og handle litt? Men kan jeg komme på museet med svære handleposer? Det tar seg jo ikke ut. Jeg er veldig opptatt av hva som tar seg ut. 

Vi er altså allerede litt forsinket, og det er jo ikke bra, så i hele går fikk vi ingenting gjort og i hele dag, i halve dag får jeg ingenting gjort, men etter lunsj skal jeg gå bort på museet og jobbe. Hva gjør jeg fram til da? Det er meldt regn. Men jeg vil jo påpeke at det ikke regner. 
 
Leiligheten er fin, jeg fryktet jo blåfargen på kjøkkeninnredningen fordi den var sånn the Generator-blå på bildene, men den er mer moderne blå. Der får man for å være estetisk innstilt, det går liksom ikke an å slå det av uansett hvor teit man føler seg. Den er veldig estetisk innredet kan man si, til det punktet der det er vanskelig å få opp skapdørene, og det faktisk er helt umulig om man er våt på hendene. Bittesmå knutter uten kon form. Og så har de satset litt på å utnytte høyden for å få plass til alt men det er jo helt lost på meg for jeg er et menneske som ikke utnytter høyden.  

Akkurat nå utnytter jeg ikke tiden heller, men jeg har utnyttet natten, jeg la meg før åtte. Jeg hadde bestemt meg for å klare å holde meg våken til halv ni, det føltes liksom mer rimelig å legge seg i nitiden, men 19.34 stupte jeg inn i den lille sovealkoven. 
Alt er bedre i dag. 
Og så får vi se hva dagen bringer.

Ingen kommentarer:

Jeg tror at dette har blitt bedre. Det er andre tider nå.

Jeg var på foreldremøte her om dagen. Det er en affære som alltid fører til en del debriefing på verandaen etterpå blant de naboer som har b...