låi låi låi låilåi!

Jeg vet ikke om dere ikkeparadishotelopptatte ikkesamer har fått det med dere, men tv3 har laga litt halloj ved å bruke bildet av samer og en tullejoik som eksempel på laverestående individer.
(her kan man se et litt bedre referat av saken, samt saken)
Og hun som da er kommunikasjonsansvarlig for herrrligheten sier at nææææi, det blir nå litt rart å skulle be om unnskyldning for dette, for de mente jo ikke noe galt.
Hahahaha!
For en fantastisk holdning å ha.

Og så nå som det har blitt så lett å be om unnskyldning. Jeg synes folk legger seg flate over en lav sko. Et helt tomt uttrykk forøvrig, folk bare OK JEG LEGGER MEG FLAT.
Så har man tømt dét for innhold. JA DET VAR JO IKKE MENINGEN AT NOEN SKULLE BLI STØTT MEN HVIS FOLK INSITSRER PÅ Å BLI FORNÆRMA LEGGER VI OSS FLATE DA.
Særlig flatt du liksom.

Men noe som var positivt her var at iallefall i den nordlysartikkelen var det forbausende få Åååeh jævla hårsåre samer da-kommentarer. Det er jo ellers det som er den vanlige reaksjonen om samer blir irriterte.
Verden går framover.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...