Her, der, fremover.

Jeg har levert rapport og regnskap til de som skal ha det, for et prosjekt som har dratt alt for mye ut i tid og som har gitt meg magesår, billedlig talt. (Kan være greit å understreke det.)
Jeg har levert 15 bilder til en utstilling, til innramming.
Jeg har fått en leveranse på 300 bøker, min bok, som jeg har produsert, på døren. Se forøvrig første linje.

Det føles litt som om jeg er ferdig med noe så jeg har også vasket gulvene på atelieret.
Klar for ny dyst liksom.

Men jeg må egentlig fortsette med deg gamle, som er å tegne, for jeg har to utstillinger som overlapper hverandre og dermed må jeg komme med en leveranse til til rammemakeren, i juni. Men ca de samme tegningene. Jeg liker å tegne, så det er fint det. Men hvor kommer den følelsen av å være ferdig fra? Det er jeg jo ikke.

Men rapporter er levert. Dét er deilig. Jeg er ikke spesielt fornøyd med boken, så det er nok ikke kassene med grønne bøker min indre sommerfugl forsøker å feire. Dessuten skal de jo ut til folk, og det er masse arbeid og ingenting som smaker ferdig av det. Men gud så deilig å ha levert rapporter. Ho ho.
Nå skal jeg skype med en kurator om neste utstilling, jeg prøvde å skype litt i går og men det viser seg å være i dag vi har en avtale, jeg er overhodet ikke til å stole på.
Og ikke ferdig med noe heller.
Men jeg har nyvaskede gulv, da.


Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...