Ny arbeidsuke

Jeg er ikke så effektiv på jobb. Det er vanskelig å ha den tilstedeværelsen man må ha som kunstner akkurat nå. Jeg tar tak i sånt jeg har lagret i mappen for "senere". Blant annet en påminnelse fra fagorganisasjonen min om å opprette en kunstnerprofil på nettsidene deres.
Jaja, tenker jeg, jeg har jo en hos regionsenteret allerde, men det skader jo ikke å ha en hos Norske Kunsthandtverkere også. Bortsett fra at det blir tre nettsider å holde styr på da, med hjemmesiden.
Og da holder man ikke styr, man glemmer. Men jeg er full av tiltro til egen fremtidig hukommelse. Og går i gang.
Og får bare akutt magesår.
Jedorias så vanskelig den siden var å bruke. Og så stygt og tøvete resultatet ble!
Her skal jeg ikke gå i detalj om hvorfor, selv om jeg sitter inne med detaljene om hvorfor.
Men faktisk så har det seg sånn at jeg må kommunisere litt med Norske Kunsthåndtverkere om noe annet, og da slenger jeg på den lille detaljen om brukervennlighet. Og resultat.
Og får til svar at dette er laget og godkjent av et designbyrå.
Å ah aha. Ja men da er det jo bra. Og ikke dårlig. For designbyrå.

Jeg går inn på min nylig opprette visuelle cv og linker videre til hjemmesiden min. Den er ikke godkjent av et designbyrå men bildene er ikke lagt sidelengs og teksten inneholder linjeskift og er leselig.
Når det er sagt, så ønsker jeg meg egentlig en side som er godkjent av et designbyrå, for den er ikke så veldig bra den der siden heller. Men jeg vil nok ha et annet enn det fagforeningen min bruker.

Hvordan går det, Silje? Det går bra, jeg har energi til å klage på rent tøv igjen.
Jeg har også begynt å finne fram ting, det vil si, objekter, men la oss kalle tingene ved sitt rette navn, som skal være med i utstillingen. Jeg må finne fler. Jeg vet at pappa hadde tatt vare på noen for meg, men jeg vet ikke hvor de er. Muligens bak i bilen. Eller i boden. Man får jo ikke spurt. Så man må lete. Men det blir en annen dag.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...