Og så var det mandag

I morgen reiser jeg til Trondhjem og i dag pakker jeg. Tegninger. Det er ikke det enkleste for atte jah, ett års produksjon av kunst i innsjekket bagasje? I minus sytti eller hva det er i bagasjerommet? Kanskje den kan være en veldig stor håndbagasje? Kanskje porteføljen kan få være i samme rom som hundene? Kan jeg komme tidlig og ordne og avtale?
Tenker jeg. Og prøver, mitt mehe, å ringe flyplassen men det går jo ikke. For det er sentralisert, så jeg får ikke snakke med Tor eller noen andre der opp men en sur søring som ikke vil gå med på noe annet enn å lese opp telefonnummeret til Wideroe Ground Handling for de har ansvaret for bagasjen til SAS.
Dem vil jeg ikke snakke med.
Alt var enklere før.
Så jeg pakker som best jeg kan og det tar sin tid og så er jeg ferdig og så kommer jeg på at jeg burde jo fotografert tegningene haha og så pakker jeg opp igjen alt sammen og innser at jeg har glemt kameraet haha.
Jeg bruker mobilen. Det blir kjempebra. Synd det er pressefotoene jeg tar. Ellers hadde det jo ikke gjort så mye.
FrkFigenschou. En konstnär att lita på!

Jeg husker ikke om jeg har fortalt at jeg har skikkelig krangla med HSB Stockholm. De som eier borettslaget jeg bodde i før. Den historien er umulig å gjøre kort. Men forsøksvis: de sender ut regninger med feil tekst og de feil adresse, jeg skjønner ingenting og spør, de bruker lang tid på å nøste opp i det, og sender meg purreavgifter i mellomtiden. Disse kommer til nettbanken som de påstår de ikke kan sende regninger til, derav feilutsendelser til arkaiske adresser jeg har gjort dem oppmerksom på tre ganger at jeg ikke innehar.
I siste mail, etter at jeg hadde dokumentert at de for med usannheter med diverse dokumenter, svarte de at de har avsluttet saken og ikke vil prate med meg mer.
Uanz: I dag fikk jeg en mail som var svar på en mail jeg sendte for to måneder siden om min nye adresse. Mailen var sånn: for tredje gang, HIT skal posten. Svarmail i dag: "denergrei. Men det spiller ingen rolle for du er ikke medlem lengre så du får nok ikke noe post."
Først hadde jeg tenkt å ikke svare.
Men så skrev jeg:
Unnskyld, men nå må jeg få spørre: driver dere med meg? 
(oppsummering av all post jeg ikke har mottatt og alle problemer og utgifter det har ført med seg)
Vennligst ikke svar. Jeg vil ikke kommunisere mer med dere nå.

Jepp. Så det har jeg gjort i dag.
Nå skal jeg prøve å få tak i det svenske skatteverket for jeg har muligens noe skatt jeg ikke skal betale men likevel har forhåndsbetalt. Og ettersom jeg muligens ikke skal levere selvangivelse i Sverige vet jeg ikke hvor de pengene har blitt av.

Hei og hopp.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...