Jeg informerer

Jeg tror nok fint jeg skal klare den der "bli frisk til mandag". Fredagen var  jeg så dårlig at jeg hadde mindre tiltro, nå er jeg så vanlig som man kan være etter fire uker i sengen. Ikke så mange spensthopp her, med andre ord. Men en jævla kink i nakken har jeg likevel pådratt meg. I den grad at det er vanskelig å spise. Jeg må liksom dra skuldrene opp over ørene for å klare å svelge.
Jada.

Jeg kommer meg nok likevel ikke ned på atelieret i morgen. Fredagen fikk jeg mail fra forsikringsselskapet rammemakeren etter næremere åtte månedere endelig har meldt skaden inn til. De kan ikke se at jeg har lidd noe tap. Står det i mailen. Om man leser den veldig grundig, står det egentlig at de ikke har mottatt tilstrekkelig dokumentasjon, bare at de skriver ikke det rett ut. Gud forby. Så mandagen må jeg pakke opp alle bildene igjen og dokumentere på nytt. Jeg har overhodet ikke sendt dem noe dokumentasjon, og jeg tror ikke rammemakeren heller HAR noe dokumentasjon. Jeg har mange bilder av skadene, men egentlig mest av selve skaden, og ikke av bildet som helhet, sånn at man kan se at det er for eksempel fire forkjellige bilder, og ikke ett med fire skader.
Eh, ja. Litt uskikker på hvorfor jeg forklarte dere akkurat det der så grundig. Men nå er dere nå informert.


1 kommentar:

Rødhette sa...

Ta rotta på dem! Ikke gi deg! Du fortjener å bli behandlet med respekt og rettferd!

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...