Nordlys over byen

 

Nå er Barents Spektakel dratt i gang. Det er en kunstfestival. Tenk at vi i denne lille gruvebyen har en samtidskunstfestival.

I år blir det litt annerledes siden ingen får samles og ingen får komme, men det blir da noe. Tror jeg. Jeg har vært og henta festivalavisa og skal se om det er noe jeg kan få gjort i arbeidstida, evt dratt Jendor med på etter Be Hå Ge. I allefall fikk vi sett fyrverkeriet i går. 
Det er strengt tatt ikke sikkert det blir så mye mer enn det. Gøy er jo forbudt. For da kan man bli syk og dø. Det må man huske på. Det finnes noen digitale symposier, og selv om jeg gjerne betalte for å se sånt på ordenlig, sitter det langt inne å betale for å få være med på enda et zoom-møte. Nåi nåi.

Jeg har pillet litt på bloggen igjen, argh, det jeg vi ha er en blogg der man kan bla gjennom innleggene om man vil. Eller ikke MAN, JEG. Jeg liker å gå tilbake til samme tidspunkt for et år siden og se hva jeg gjorde. Det er så enormt upraktisk med dette oppsettet, man kan gå til februar 2020, og man kan åpne et innlegg, men når man har lest det som skjedde niende februar og vil tilbake til oversikten og åpne tiende februar havner man på forsiden og så må man begynen å bla i arkivet fra start. Det virker ikke som det er mulig å få opp "les eldre innlegg" på denne malen. Jeg fant en annen mal der det fungerte men der var det så mye annet som ikke funket.

I det hele tatt. Det ble litt vanskelig å konkludere her når det egentlig ikke handlet om noe sammenhengende. Finn på noe selv! Hepp!

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...