Vi ser på utstillingslokaler.

I helga var det Barents Spektakel og selv om jeg fikk sett veldig lite pga alene med barn, fikk jeg sett én utstilling hele tre ganger pga alene med barn. To ganger på lørdag, en gang på søndag, og jeg har lovet Jendor at om det noen gang blir kunstutstilling på lokstallen igjen så skal vi gå og se den.

Han var vel egentlig ikke SÅ interessert i kunsten som kunst, men veldig interessert i lokstallen og tog og skinnetraktorer, og i særdeleshet, tror jeg, kongler. Det var nemlig utstilt et snurrende furutre hengende der, og Jedor fant i løpet av våre tre besøk fem kongler her og der på gulvet. Men jeg måtte også lese alle veggtekstene, litt sånn kryptiske dikt om skog og myr. Såh. Selv tok jeg en milliard bilder av, ikke kunsten, men lokstallen, og det sier sitt om oss kirkenesere at vi er så betatt av industrestetikk at vi ikke ser kunsten for bare rom.

The Stig ble nødt å reise til Oslo, og det sier sitt om situasjonen man lever i at man er helt over seg fordi noen har fått gå på en Menybutikk og kjøpt ost, og kaffebønner fra Kaffebrenneriet. Og man er så glad for presangene men også litt misunnelig på personen som har fått gå på en helt annen dagligvarebutikk enn man selv har gått på i mellomtiden. Og han hadde tilogmed vært på en bokhandel. Ikke en nettbokhandel. Skjønt Jendor syntes litt synd i ham som hadde gått glipp av hele lokstallen. 

Jojo.
















Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...