Sutrer litt

Jeg kunne valgt det mer nøytrale "klager" men jeg kjenner folk som har det både ett og to hakk verre, så sutre føles mer innafor.
Jeg er så lei. Vi er alle så leie. Jeg er lei av å gå på jobb og ikke vite hva jeg skal gjøre her. Jeg har ingen utstillinger. Jeg har ingen prosjekter. Jeg har ingen kontakt med omverdnen. (litt løgn i alt det der men i det som føles viktig er det rett.) Og for det første er det ikke helt lett å da bare skulle sette i gang og produsere, for, eh, hva da? og ikke har jeg sett en utstilling på hundre år og ingen nye materialer fått tak i så det skorter litt på det som går INN i skallen og da er det så vanskelig å ta noe ut. 
Nå er tiden for å fordype seg! I HVA DA??? Valgfritt emne! JEG ORKER IKKE!
Sånn er det.
I tillegg er det jo ikke gratis å holde på, om jeg bruker et trykkark om dagen, og det gjør jeg ikke, jeg bruker vel kanskje fem, så koster det meg femhundre kroner å være på jobb den dagen og da bør man ha litt retning bak produksjonen.
Så jeg er lei. Jeg orker ikke. 
Jeg vil være hjemme og sy men der er huset fullt av snekkere og elektrikere og andre yrkesgrupper og jeg kunne vel funnet et rom og trukket for gardinene så det ikke plutselig kikker noen inn vinduet fra stillaset utenfor, men det er mye styr der hjemme, og jeg er jo sånn skapt at jeg ikke har lyst at folk skal se at jeg går hjemme og slenger. Gud forby at en elektriker jeg ikke kjenner tenker at hun der, hun jobber jaggumeg ikke mye for arbeidsstipendet sitt. Kunstnere altså!
Og da er det ikke så mye annet å gjøre enn å gå på jobb. Museum/tur i byen/gallerirunde/bokhandel/bedre lunsj gikk ut da vi flytta hjem.
Men! Vi skal kanskje kjøre til Stonga en dag! For bilen kom seg ikke gjennom eu-kontrollen og da kunne det hjelpe å kjøre med høyt turtall til Stonga. The magic of Stonga, vet dere. Så da gjør vi det. Det er ikke bare bilen som trenger å kjøre til Stonga, det er meg også. Om jeg ikke får gallerirunde på Vanadisplan så må jeg i det minste få lov til å kjøre til Stonga for å snu. 
Men nå er det bare fokksne og skavler og ambulanser og politibiler så det blir ikke riktig enda. 

Jeg er lei. Vi er alle leie.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...