å hå!

Jeg har fått et stipend, det var sånn ca rett før helga, og i dag var det en konvolutt i postkassa og det gjør meg faktisk alltid litt nervøs men det var en PREMIE fra de jeg hadde fått stipend fra som var sånn gratulerer med stipendet! Takk for at du søkte! Her er kaffe og sjokolade og en liten bok og lyxa till det nu!

Og premien er såklart stipendet, alltid, men samtidig så føltes det helt på sin plass! For de der stipendene er så vanskelig å få og at noen vil gjøre litt stas på deg når du har klart å karre til deg et, det føltes faktisk litt som sånn ja endelig og ordfører&skolekorps og fantastisk rett og riktig og hurra for meg ja! Haha! Jeg ble så glad.
Og jeg har aldri vært borti det før. Men nå har jeg bare lyst å søke på stipender der du får sjokoladepraliner i postkassa om du får stipend.
Det er mitt kriterium for å ta imot penger fra nå av.



Ok nå klarte jeg å ta et utrolig uglamorøst bilde av det hele med både matboks og tørkerull i bildet, men hallo og hurra! Jeg har fått premie!


1 kommentar:

frk. Figenschou sa...

Nå minnet the Stig meg på at banken som har delt ut dette stipendet og takket meg med sjokolade for at jeg er med på laget for Nordnorge, er samme bank som ikke ville gi oss lån fordi vi var to kunstnere. Hahahahaha! Ikke engang med to kausjonister med nedbetalte boliger fikk vi lån.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...