Vanskelighetsgrad 1

Fredag var en ganske fin dag, snekkerne var på et annet hus og jeg var hjemme i all hemmelighet og gjorde ingenting.

Det er varierende snestorm for tiden, det vil si vekslende verdens fineste vær og snøstorm med orkan i kastene med fire minutters mellomrom. Jeg skulle vært i Bjørnevatn med symaskinen min som ikke lengre vil sy sikksakk, men hvis det skal være sånt vær får det kanskje heller vente litt. Akkurat nå er det sol da.

Jeg tenkte jeg skulle begynne å sy litt. Jeg kan jo egentlig ikke det, og det har såklart stoppet meg litt fra å slå meg løs med symaskinen til tross for at jeg har ganske mye stoff liggende, men så tenkte jeg at fader heller, jeg har sydd åttogførti kofter, litt skjønner jeg da. Så jeg skal sprette opp en helt utslitt jumper jeg har som var fin på, og lage mønster av den. Det bør jeg vel klare? Jeg har alltid trodd at man må sy i sånne stretch-stoff med strikk og det kan jeg ikke overskue, men når jeg går (nå er det storm) mine egne klær nærmere etter i sømmene så er det jo ikke sånn så jeg tenker jeg får bare prøve. Dette lærer jeg nok ikke om jeg ikke prøver og i det minste er det ikke noe....jumperpoliti som tar fra deg all jumpergleden når du er ferdig og tar den på. Hehe. Jeg har veldig lyst å sy litt. Men det fordrer vel en symaskin som syr sikksakk. Skjønt jeg har blitt en jævel på å komme meg rundt sikksakkproblematikken, jeg har lappet og lagt ut både x og y antall bukser for Jendorsen uten å sikke. Delvis er det fordi han kommer nok til å vokse ut av dem enda en gang før det rekker å gå opp i sømmene. Men dere skjønner. 

Nå er det påskevær igjen! 
Nei nå er det storm. 


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...