Assistansen

Det er veldig sjelden, men inniinniinnimellom skulle jeg ønske jeg hadde hatt en assistent.
I dag skulle assistenten fått ta seg av:
-kontrakter
-frakt tilhørende kontrakter
-pakke kunstverk tilhørende frakt
-finne ut av toll
-bestilt samme ark som jeg bestilte sist pluss de hvite arkene jeg liker så godt men som jeg ikke husker hva heter
-og blitt med meg på en kunstutstilling og diskutert den med meg etterpå.
 
Om assistenten hadde tatt seg av alt dette i dag, hadde det ikke vært behov for at assistenten kom på jobb i morgen. 

Ettersom jeg ikke har assistent, har jeg tatt meg i kragen og bestilt ark, og litt andre greier som sannelig ikke var lett å finne ettersom jeg vanligvis ville lett etter "emaballasje" som i akkurat denne nettbutikken staves "embalsje" og dette vanskeliggjorde ting enormt og ble bare løst via tilfeldigheter og for sent. Men ark fikk jeg da. Og gått på kunstutstillingen, som besto av to deler hvorav en var fin og en var teit. Det skulle jeg gjerne diskutert med assistenten. Hva syntes assistenten?
Jeg synes at det avogtil kan bli sånn at en kunstner ønsker å si noe om noe, men kunstneren vet ikke akkurat hva, for det krever litt for mange valg i prosessen, og dermed overlater kunstneren til publikum å finne ut akkurat hva kunstneren ville si. 
Ettersom det ikke finnes noe assistent får jeg ikke igang noe diskusjon på det.

Istedet venter jeg på at ark skal tørke. Det tar to døgn. Dette kan være en prosess der man venter og venter og resultatet ble skikkelig drit. Hittil har det vært en sånn prosess, og jeg har brukt tørketiden på å gjespe og strøve rundt i kontorbygget der jeg jobber og ta bilder av interiøret, tidvis originalt fra byggeår.

 
 
 
 
 

 

I morgen kommer det heller ikke noe assistent så da får jeg vel begynne på den der lista sjøl.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...