Det går jo ikke å skrive mer om grønnkål

Nå har jeg pakket 18 verk. Jeg må ha ca...35. Jeg har tre på gulvet. Jeg må lage ni verk til. Det er innafor. Jeg er ganske sikker på at det er innafor. Jeg har gått 7444 skritt og 4,2 kmhittils i dag. Par mil til så er vi i mål.

Samtidig må jeg skrive en tekst til en bok som skal utgis i Tyskland, skrive under på noen kontrakter, gjøre ferdig et verk som skal til en utstilling i New York og som jeg egentlig har gitt opp, jeg spør galleristen om hvilke restriksjoner som gjelder i materialbruk, hun sier hun skal sjekke men jeg får aldri svar, jeg får aldri laget et verk, og jeg kjenner at det er liksom ikke mitt problem.  JEG vil jo ikke stille ut i New York. 

Jeg har et hull på kneet, jeg har lappet buksen jeg vet ikke hvor mange ganger (vent...! Det er faktisk bare å telle lapper. Fire ganger) og jeg tror hele tiden at jeg er våt på kneet, for det er en kald flekk. Må sy på lapp nummer fem. Evt bare begynne å gå i shorts på jobb, det er varmt nok. Inne iallefall. 

Jeg har en rosa lapp liggende på skrivebordet, det er ikke en lapp, den er et ark, og der står det listet opp flere ting jeg må gjøre, men det er innafor. Jeg må også på ett eller annet tidspunkt flytte ateliéet, det er knapt så det er innafor, men jeg får ikke lengre øyemigrene av det.
 
Men ihvertfall tror jeg at jeg skal gå tidlig hjem. Da kan jeg pille litt på grønnkålen igjen. 
 
 


Ingen kommentarer:

Denne sommeren

The Stig og the Twig fyker rundt og pakker, jeg gjør ikke det, men jeg legger opp litt bukser her og der og syr en annen bukse om til shorts...