Seig

Jeg har kommet meg på jobb. Hurra for meg. Sovet helt sinnsykt dårlig for først ligger jo jeg og the Stig og prater halve natta, og så MÅ vi sove, men så kommer en av oss på bare én ting til som vi må si, og så når vi endelig holder shæften, så kommer the Twig inn og vil ha fire femtedeler av senga, og noen spreller, og andre snorker, og jeg bytter seng, men nå har jeg jo lengtet etter min egen seng i tre uker og da blir det jo ikke akkurat det jeg hadde tenkt meg. 

Sovet dårlig da. 

Men kom meg på jobb og tusen poeng til meg for det, nå må jeg jobbe litt med neste utstlling, og så har jeg noen mail jeg må ta tak i, noen som har kommet med forslag og andre som har kommet med krav, og før jeg tar tak i det, som egentlig er uproblematisk, må jeg samle tankene og finne ut hva jeg synes om det, og det krever litt tankearbeid, og det hadde jeg ikke lyst til nå. Nå hadde jeg nesten ikke lyst til noen ting. Blogge litt kanskje. 
Men jeg HAR på arbeidsbukser så jeg er egentlig klar. Traff utleierne i gangen og nå blir det flytt igjen, hadde egentlig regnet med det, og det gjør at jeg ikke orker å rydde så voldsomt verken på tegnesalen eller verkstedet, jeg burde burde kanskje kanskje men nei.
 
Denne posten ble nok en sånn oppsummering av hva jeg må gjøre. 

Ok. Innboksen. Nå. Jobb.



Ingen kommentarer:

Mvh, diva

Det jeg er reddest for i hele verden er å bli en diva. (Dette som et språklig uttrykk og dermed ikke helt sant) (det er bjørn jeg er reddest...