pennpapirogliste

Jeg er hjemme. Det er så rotete og skittent som det blir når tre stykker kommer dumpende inn med kofferter og bagger og to av de tre har holdt fortet alene før avfart, med forståelig lite fokus på husvask fordi den siste avfartet lenge før de to andre.

Det var en ganske humpete tur hjem, jeg har mindre toleranse for det enn før, vi måtte også forsøke å lande dobbelt så mange ganger som jeg synes er akseptabelt, men nå er jeg her. Jeg rydder i filer på datamaskinen, svarer på epost, prøver å få orden i kalenderen, og det er minst to fakturaer jeg burde sende men den ene er ganske komplisert og burde slås sammen med den andre og den andre overrumpler meg. Jeg vasker klær. Jeg skal rydde. Jeg får oversikt over livet igjen. Jeg kunne tenkt meg litt mindre mas med det der livet, men jeg er voksen, jeg har en jobb, mann og barn også, det er sånn det er. 

Penn og papir og lage liste, det tror jeg blir en bra tilnærming. 

penn papir og lage liste, 
det er starten på det som kom etter sommeren som egentlig ikke var. I sommer var det bare jobb og så var sommeren over, nå innser jeg, som alle andre, at her er høsten, selv om det er uvanlig varmt. Jaja. Penn papir og lage liste, og så ser jeg om det kanskje blir noen dager fri denne høsten etter sommeren som gikk meg hus forbi. Jeg tror det må bli det.

Ingen kommentarer:

Jeg tror at dette har blitt bedre. Det er andre tider nå.

Jeg var på foreldremøte her om dagen. Det er en affære som alltid fører til en del debriefing på verandaen etterpå blant de naboer som har b...