Men så

Men i går kom frakten. Jeg ringte etter den og så at nå vil jeg ha den, jeg er på jobb i ferien bare for å ta den imot, enten fredag, mandag eller tirsdag, som jeg ble lovet på torsdag, personen som tok telefonen sa først at hun hadde "hørt litt andre historier", som hun ordla det, men jeg tror vi begge kjenner sjåføren og hennes evne til konsentrasjon, så jeg sa bare åkei, men nå vil jeg ikke være på jobb i ferien mer så kanskje jeg kan få den, og det fikk jeg med masse unnskyldninger og stor vennlighet. Det lokale fraktselskapet altså, det er både grunnlaget for min eksistens og årsaken til de fleste av mine bekymringer. 

Nå rydder jeg ut av kassene, jeg hadde en slags ide om at jeg skulle holde korridoren fri for transportesker, men hvor hadde jeg nå den idéen fra, hvor skal de da være? Egentlig skulle jeg vel ha litt fri idag, men det skal være loppemarked på huset og det ville jeg se. Det er en del av en slags...event? Hva det nå heter når man ordner faglige tilstelninger som konsulentfirma. I morrest lå det også ute en oppfordring på husets facebookgruppe om at det kom til å bli masse leven og om man vil jobbe ifred er det lurt å ha hjemmekontor i dag. Jeg kommenterte faktisk på det. Så artig og lykke til, sa jeg, men ikke alle her på huset er på facebook og beskjed om hjemmekontor vil man ha før samme dag. Ingen har laika eller kommentert, så jeg var muligens laaaaangt ute der. Men jeg synes ikke det. Det synes man vel sjelden selv. 

I morgen drar the Stig med Widerøe i stormen, stakkars, og jeg og the Twig skal holde fortet i en uke, det er alltid litt styr for jeg har ikke bil og tromboner skal fraktes hit og dit og barn skal besøke barn, og det er kokepåbud og jeg klarer ikke med min giktiske kropp bære hjem store mengder vann så det må faktisk kokes, i mengder, men det går. Såklart. 

Nå skal jeg tømme flere kasser. Det er helt på grensa til for varmt, selv i singlet, men man tar pauser. Og venter på loppemarked og så skal man dra i samlet flokk og kjøpe in noen middager og vann. Ikke jeg og loppemarkedet, the Stig mens han fortsatt er i landsdelen. Og i morgen skal jeg ta en liten feriedag!

Ingen kommentarer:

Men så

Men i går kom frakten. Jeg ringte etter den og så at nå vil jeg ha den, jeg er på jobb i ferien bare for å ta den imot, enten fredag, mandag...