De døde og de gående

Jeg fikk jo omsider kontakt med noen som ville selge meg en plakett til pappas gravstein. Jeg synes fortsatt det er rart at de aller fleste jeg sendte forespørselen til, ikke svarte.
Åneeeeei, nå er det noen som vil kjøpe produktet vi tilbyr. Ikke svar!
De som svarte, har heller ikke vært sånn helt på, det har vært mye purringer fra min side, men de har også vært nøyaktige og ringt meg de gangene noe har vært uklart eller det åpenbart har vært noe jeg ikke har forstått.
Men noen plakett har jeg ikke sett noe til. det skulle være seks ukers leveringstid, nå er vi vel oppe i 12, første gang jeg purret var den akkurat kommet, andre gangen var den fortsatt kommet men ikke sendt fordi de trodde jeg skulle komme og hente den (vi har snakket mange ganger om at jeg befinner meg i Kirkenes) og tredje gangen var den sendt i postoppkrav, og det begynner å bli en skikkelig lang stund siden.
Nå er det jo ingen fare for at pappa kommer til å stå opp fra de døde og plaketten blir unødvendig, men det hadde likevel vært veldig greit å bli ferdig med dette. Veldig, veldig.
Og når den kommer, skal the Stig få pakke opp og sjekke at den ser ut som den skal for jeg ORKER ikke hvis det er feil. 

I de levendes rike går vi og irriterer oss litt over den planlagte veiutbyggingen. Den som gjør at veivesnet kapper deler av tomta, vet dere. Akkurat det gjør ingenting. Men da vi fikk den meldinga, fikk vi bare oversikten over akkurat vårt hus, så vi var jo litt spente på helheten, og særlig de punktene i trafikken der vi selv møter på problemer, som gående.
Det første som er litt irriterende er at man velger å satse på vei og tungtrafikk og biler i full fart midt gjennom det som er et boligområde. Det er prinsipelt og overbyggende en dårlig idé, synes alle som bor her.
Selv synes jeg videre ideen om at den nye gang- og sykkelstien som skal bygges, skal brukes av bilene til å kjøre på, er kjempeteit. De som tidligere kjørte rett ut på veien, skal nå kjøre langs gangstien til de kommer til ett av to punkter der man nå kan kjøre på veien. Det gjelder vel en 13-14 hus som tidligere hadde hver sin innkjørsel. 
Og da ser jeg jo for meg hvem som enten må snu, eller hepse barnevogn eller spark opp i skavla eller ned i grøfta, om man møter en bil på denne to meter brede veien. Dette synes jeg er en så utrolig dårlig ide.
I tillegg er det mange dårlige enkeltløsninger for folk som bor langs veien og mister deler av parkeringsplasser og tomter, såklart. Det vil det jo alltid være. Men når resultatet er så dårlig er det jo ekstra forstemmende.




Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...