og heiheihei

Jeg tror at en av grunnene til at det går så tregt på bloggfronten er at blogging er en av de tingene jeg gjør på jobb. Og nå er jeg hjemme alle dagene for her er det internett og leser søknader for kulturrådet, mange, eller maler huset, plank for plank, mange.

Her om dagen måtte jeg ned på atelieret og fikse noe, og da starta jeg faktisk på et blogginnlegg, helt automatisk, på vei ned bakken til jobb. Men jeg hadde ikke med datamaskinen og dessuten annet å gjøre enn å blogge.

Jeg maler og maler men nå skjer det så mye annet i livet så jeg er litt usikker på hvor ferdig jeg blir før det blir for kaldt til å fortsette. Dessuten reiser the Stig bort, og ettersom jeg ikke har sertefikat, må børnus muligens være hjemme fra barnehagen på fredag for da har jeg ikke fått orget skyss. 

Det at jeg ikke har sertefikat merker jeg folk ser på som en karaktersvakhet, altså, man får skylde seg selv og som man reder ligger man, men det har egentlig aldri vært nødvendig før nå, alder 42. Det går greit. Men det er helt uvanlig når man er nordfra.



Nå skal jeg lese søknader. Hei hei.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...