Yeeeeeeeessssss

Det som skjedde i går rett før jeg gikk hjem, 
var at jeg fikk en mail fra advokaten vår om at klagen vår hadde fått medhold i finansklagenemnda.
Nemnda gir oss enstemmig medhold på alle punkter. De sier at motpartens påstand om at "drenering er et begrep som kan omfatte så mangt", når den fremsettes ubegrunnet som her, ikke svekker den fagkyndige rapporten framsatt av oss, som sier at det ikke er drenert.

Yessssssssss.

Mamma sa at det skulle da bare mangle, og jeg er helt enig, men det har tatt et år å få medhold i at når det ikke er drenert, så er det faktisk ikke drenert. Juss altså.
Vi får halvparten av det vi har brukt tilbake. Det er gitt en generell avkortning basert på dreneringens alder. Her var vi litt skuffa, for dreneringer her varer mye lengre enn dreneringer sørpå, og det er søringdreneringer som er brukt som mal for avkortningen, men søren heller, vi spretta champagnen, vi.
Så kan jo motparten nekte å ta dette vedtaket til etterretning, og det må vi bare vente til uti oktober og se om de gjør. Men etter kun litt vurdering fant vi ut at vi skulle sprette champagnen uansett, fordi logikken i det minste hadde vunnet ett slag i denne krigen, og fordi man må skynde seg og passe på å drikke champagne når man kan, når det kanskje ikke blir seier til slutt uansett.
Men vår advokat sa at hun hadde til gode å oppleve at noen ikke retta seg etter et vedtak i nemnda. Det hadde jo vært fint om ikke dette ble første gangen!


2 kommentarer:

Lillesøsters dagbok sa...

Yes! Gratulerer! Og som det ble sagt; Det skulle jaggu bare mangle!

Anonym sa...

Eg seier det igjen: Det er såå kjekt å følgja med på små og store ting hjå dykk! I dag t.d. gjev du meg - oss! - gleda over å kunna gle oss i lag med dykk over dette vedtaket!

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...