øøøøøeeeehmenherregudok

Det er rart det der, enten er det ingenting å gjøre eller så er det TITUSENSINNSYKTMILLIONERMÅGJØRESNUH!
Jeg er på den siste der nå.
 
Egentlig skulle jeg bare lese søknader til en stipendjury jeg sitter i, og ha god til til det, men på grunn av kåråna på annet hold (pandemi) så har noen bedt meg levere mange flere verk enn planlagt til en utstilling. Dette har jeg ca tre dager på å løse. Nå jobber jeg jo ikke så fort at dette egentlig er mulig, men dette er nesten ferdige verk. Det som da må løses er opphenget, og det er ofte den mest tekniske delen. Det er forholdsvis viktig at ingenting ramler ned når det vel er hengt opp. 
Det jeg holder på med nå er fem stk tre meter lange kabler som skal henge fra taket. Jeg har ikke tre meter under taket og de skal henge ganske høyt oppe så jeg lurte litt på om jeg skulle ringe det lokale teateret og høre om jeg fikk låne sceneriggen, men så er det å få fraktet de kablene da...de er sinnsykt tunge.
Så kom jeg på at jeg kan prøvehenge dem i trappeoppgangen her, det blir høyt nok. Det er bare det at jeg blir så selvbevisst når jeg driver og sleper og sliter på masse  gummikabler påknyttet oransj tau på toppen og en liten sokk av myggnetting på, når de andre som jobber her jobber i Havnevesenet og Norsk Test og lokale aviser og regnskapskontor, og der kommer jeg med en skitten gummikabel jeg knapt klarer løfte og hepser den over rekkverket og bare, Jeg skal bare sjekke om den henger pent sånn her...eller om jeg må bytte ut slangeklemmene med en annen festemekanisme!
Jeg føler at jobben min er litt som en slags vaktmester, bare at ingenting blir noengang reparert og ingen skjønner hva jeg gjør der. 
Men jeg tror festemekanismen fungerte. 
I dag var planen å prøve ut en strømpe til tauknutene, men plutselig står det en gammel fyrkjele rett under trappehuset. Rett i hengingen, liksom. Fyrkjele!
Kjære kurator, jeg kan tyværr ikke levere som lovat, da det nu står en varmepanna på mitt testpunkt.
 Varmen er også av i bygget. For fyrkjelen står i trappeåpningen.
Jeg har funnet han som installerer ny, men kvir meg litt for å spørre om han kan flytte litt på den gamle: jeg skal prøve om det blir pent med denne myrullinfargede strømpen av myggnetting på denne kabelen når den HENGER, skjønner du.

Heldigvis har jeg vært kjempemasse syk og sittet i sofaen og lest søknader, for neste helg kommer det to kuratorer, de skal se på all kunsten som jeg plutselig kommer til å ha sendt til Sverige når de kommer. Det løser jeg ved å printe ut en masse bilder som de kan se på, og å pakke fram noen gamle verk. Men nå jobber jeg jo sånn at det er ikke bare å pakke ut, hvert enkelt verk må faktisk bygges opp på plass og det tar fort en halv dag pr verk. Jeg har fått lånt et bittelite rom til her på bygget, det er veldig fint, men jeg må rydde det og flytte over små skulpturer dit. 

Inniher må jeg få plass til et heldagsmøte om nevnte søknader, samt å lese gjennom mine egne notater på ca 263 søknder

Og nå gikk brannalarmen. Men den har gått så mange ganger i det siste at jeg har hørselvernet liggende klar, og en grei rutine på å hepse med meg datamskinen og gå ut. 
I går glemte jeg skoene da.

Planen er at når dette er ferdig tar jeg en fridag eller to og syr ferdig kofta mi. Jepp. dere hørte rett. Jeg har begynt å operere med umotiverte fridager UTEN å være så sliten at jeg vil gråte. Jeg har tatt lærdom. Fremdrift!
 

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...