Passivaktiv venting

Jeg sitter og venter på et mål. Jeg trodde det skulle være enkelt, selv om de som har målet sitter i Sverige og snakker svensk, og jeg sitter i Norge og bare snakker godt svorsk, men det har strandet.

Jeg skal stille ut i et rom som har en avsats høyt opp på veggen. Man kan gå ut på den avsatsen og se ned i rommet. Jeg trenger å vite avstanden fra gulvet på avsatsen, og opp til innertaket i det store rommet man ser utover. Når jeg har den, kan jeg gjøre ferdig et verk som skal henge der, pakke, og så er det én ting på lista som kan hukes av.
Men nå har jeg fått så mange pussige svar på dette, at jeg begynner å lure på om det ikke er sånn at det er en avsats, eller at man ikke kan stå på den, eller at man ikke kan se ut i det store rommet, eller at det ikke er et stort rom. For jeg synes jeg forklarer det så greit, men det er ingen som forstår. Altså er det kanskje et parameter som er feil.

Det hadde vært så kjekt å bli ferdig med dette. 
Jaja, jeg har egentlig andre ting jeg kan gjøre mens jeg venter. Jeg var bare så innstilt på å bli ferdig.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...