back! in sthlm! nei, SKRPS!

Altså jeg har jo flyttet. Både hit og dit faktisk, men jeg har en ny base der i Svenskenland.
Farvel hipstrifiserte Söder. Heihei, iallefallikkehippe Skarpnäck.
Skarpnäck er helt på slutten av t-banen. Alle hus er bygget i murstein, alle hus ligner på hverandre, alle gater er like, så man går seg vill hele tiden. Og det har et lite industriområde som er litt lite og stygt.
Alt i alt føler jeg meg ganske hjemme der! Eller skal vi si her. For nå er jeg jo her.
Skarps ligner litt på Kirkenes. Lite, litt stygt, litt ensformig, litt industri. Litt Kirkenes! Så da trenger jeg ikke ha hjemlengsel når jeg er her/der og ikke der/her.

I dag har jeg gått litt rundt her. Jeg letter etter en gjenbruksbutikk men den var stengt på fredager. Jeg gikk forbi al-Mustafa interiør&hjemmeinnredning, men jeg gikk ikke inn. Jeg hadde egentlig litt lyst, men the Stig går ikke med på Sherwoodskog/Bollywood-stilen jeg helst vil ha, hverken her eller der, så da blir det et litt kjedeligere kompromiss i våre felles kvarterer. (Mye hvitt) (og grått).
Og så kom jeg bort på Hemköpen. Voi Herran! Nei der kunne jeg nesten flyttet inn. De har alt. Alt. Jeg kommer aldri til å måtte forlate Skrps.
Dette blir bra. Jeg kjenner at jeg elsker Skarpnäck litt.

2 kommentarer:

Nick Muddyfoot sa...

Sherwoodskogstilen? Hvordan ville du likt det hvis the Stig hadde ruslet rundt i heimen oppdresset som Broder Tuck?

frk. Figenschou sa...

hvis han tok noen bollywood dance moves kunne det blitt ganske så underholdende!

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...