jaha!

Jeg må komme med en innrømmelse. Det er ny innsikt, men saken er gammel og innsikten uviktig. Perfekt bloggmaterial, egentlig.

Jo, men dere vet hun Sandra Borch?
Jeg har overhodet ikke fått med meg at hun er kortvokst.
Jeg har fått med meg at hun har blitt mobbet for høyden, men jeg har hele tiden trodd at hun bare er sånn vanlig nording-kort. Sånn som familien min.
Og det der med de lettkledde bildene? Ja, men altså....om man ser på endel bilder av henne...kanskje litt eldre bilder, jeg vet ikke....men i ærlighetens navn kan stilen med peroxidbleket hår, kraftig solariumbrunhet og hvit lebestift....den er litt sånn jegkangodtkasteklærneforankamerajeg!
Så jeg har bare tenkt at det ble litt oppstyr fordi det var noe hun likte å drive med.

Har jeg tenkt. Og syntes at saken har fått litt vel mye oppmerksomhet, ja, nei, man skal ikke mobbe folk altså men hvorfor driver alle og hakker på henne og hvorfor har de hengt seg sånn opp i høyden? Hønseflokk.
Og nå har det jo gått opp opp til flere lys for meg. Nesten som en lyslenke.
Fy! Mobbing av kortvokste, ærlig talt, hva er greia! Voksne mennesker!
og Ha! tøft med lettkleddbilder med den kroppen man har, nå tok jeg poenget!
og HA! Den annekathærland som tar dem fatt, TØFT!

Ofte når jeg har misforstått saker (som det med PizzaBankeren) var den versjonen jeg hadde laget meg til i hodet best, men her slår virkeligheten for en gangs skyld min tåkerammede hjerne hva saklig interesse angår.

Ok, men da var jeg oppdatert.
Ville bare si det.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...