Forbedringer

Der vi bodde før var det skikkelig luksuriøst. To bad og greier. Og to etasjer og greier. Og andre greier og greier som også var mer luksuriøse enn hva vi var vant med. Og dritkaldt. For varme var inkludert i leia, ikke sant.
Og så var det noe feil med viftesystemet, sånn at vifta over ovnen trakk nesten ingenting, mens på badet var det full storm. Og de fleste kan vel tenke seg til at om man har det kaldt i leiligheten og vil ha det skikkelig, SKIKKELIG kaldt på badet, og ikke har anledning til å for eksempel slå hull i veggen, ja da er det bare å ansette en Full Storm. Og plassere der.
Hvilket førte til at vi alltid dusja jævlig lenge. For man ble jo aldri varm, selv om man sto i den varme dusjen. Og så tenkte man, om jeg bare snur meg nå, sånn at ryggen kommer under dusjen, DA blir jeg varm. Om jeg bare får litt varmtvann på høyrearmen, DA blir jeg varm. Ventrearmen. DA. Og sånn sto man som en annen kebabsteik og ble aldri varm.
Og når man står der og fryser og jobber hardt for å bli varm, så utsetter og utsetter man både dusjsåpe og sjampo og balsam. For den er jo iskald. Man har opparbeidet bittelitt varme på en kroppsdel og så skal man sprøyte den ned med iskald såpe av noe slag. Neineinei. Kroppen bare: "neineineiNEI!"

Så det vi har oppdaget er hvor enormt mye mer effektivt dette badet er. Ettersom det ikke er utstyrt med Full Storm. Inn i dusjen, ut av dusjen. Ingen utvidede kebabmomenter.
Og man blir jo så glad og fornøyd!

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...