fix fix fix

Det er noe mystisk med radioatorene hjemme, men nå har det kommet en rørlegger og forklart at det egentlig ikke er mystisk, men muligens ganske dyrt. The Stig vil hive ut skiten og installere panelovner, men det gjør seg jo heller ikke selv.

Jeg har så stygt hår at jeg alltid må ha det i topp og da blir skinnhua alltid stående og vakle på toppen av hodet men i morgen skal jeg til frisøren.

Jeg forsøker å logge meg inn på en søknad jeg jobber med, som har søknadsfrist 15 januar, men den er stengt fordi "2020 er over". Jeg finner ingen annen måte å kontakte noen om dette enn å spørre en stakkars bankrådgiver om bank på chatten. Det er gjennom Sparebanken dette da. Nå har jeg fått et kontaktskjema og er ett steg videre. Glad jeg ikke oppdaget dette 15 januar.

Jeg driver og selger en hagle og har lett som en idiot etter våpenkortet mitt, som jeg trodde var et a4ark med våpnene mine listet opp på, men det viser seg etter litt kommunikasjon med politiet at hvert våpen har ett kort og disse har form som bankkort, og det har jeg rett og slett aldri mottatt. Jeg må fylle ut tapsmelding for å få nye, for jeg må levere inn det som jeg selger våpene til, men jeg kan ikke helt si hvor jeg har mistet dem så jeg skrev bare at jeg aldri har hatt og ikke visste at man skulle ha. Får jeg ett jeg skal levere inn eller får jeg ikke ett siden jeg skal selge våpenet? Blir det rot? Hun jeg selger til har lett som en gal etter "den rosa og hvite gjenpartsdelen" på våpentillatelsen sin, det viste seg etter en stund at den har hun (helt riktig) sendt til politiet og at hun må vent på å få den tilbake før hun kan sende den inn igjen. Vi vurderte å bare stille opp hos politiet og be om hjelp, og da tenkte jeg at jeg får vel ta med passet, og vel, det finner jeg heller ikke. Og det betyr at det har nok vært borte siden...mars. Hadde jeg vært politiet hadde jeg vurdert å ikke gi oss våpen. Men i går fikk jeg samlet alle hvite, rosa og blå deler, samt tapsmelding og lagt i en konvolutt hos politiet så det kanskje løser seg krysse krysse krysse fingre.

I dag kommer det en fyr og skal se på min stakkarslige hjemmeside og egentlig skulle han komme i går men dukket bare aldri opp men i dag altså. Klokken ett. Hater hjemmesiden min og håper han også gjør det sånn at den kan bli bedre.

Og jeg har nå plugget i varmeovnen fordi jeg har normal mengde med klær på meg så nå skal det være mulig å få tørket maling uten at den mugler først.

 



Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...