All aktivitet er aktivitet

Jeg venter på at noen jeg kanskje skal jobbe med skal komme fra Tana. Lurer på om hun så solen på veien? Hun burde være her om en halvtimes tid.

Jeg venter på at kurslærern skal sende meg neste steg i beltemonteringen. Jeg synes hun er veldig grei som gidder å hjelpe meg over mail så jeg er ikke sur eller noe fordi det tar tid altså. Jeg bare venter.

Jeg venter på to typer seilduk fra Trondhjem for å se hva som funker, om det funker, om den kan brukes til belteforing eller om man må innom den der lille butikken i Lakselv som bare har åpen sankthansaften og vintersolverv. Hvor får de seilduken sin fra der? De vever jo neppe selv?

Jeg venter på svar på en søknad jeg har skrevet og det er jo alltid spennende men det står og faller ikke på svaret så det er litt deilig. 

Jeg venter på å bli sluppet inn på en vevgruppe på facebook.

Jeg venter på at sola skal komme tilbake.

Og så venter jeg på snekkeren! Som skal komme denne uken men det blir helt sist i uka, kanskje så sent i uka at det har blitt neste uke. Nå har jeg ventet siden august så dette er jeg ganske god på.

Jeg venter på at hun som er symaskinreperatør skal si at hun har ledig tid men nå tror jeg egentlig vi har misforstått hverandre og at hun venter på at jeg skal spørre om hun har ledig tid NÅ DA for nå har jeg ventet lenge. Symaskinen vil ikke sy sikksakk og jeg vil lappe noen bukser. Men før jeg leverer den inn vil jeg sy ferdig beltet, det er ikke så mye sikksakk der ikke.

Kroppen venter på lunsj, og det kan den få, det er i motsetning til alle de andre ventepunktene helt innenfor min kontroll.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...