Zen i fortsettelsen

Åkei, men dere vet når snekkeren ENDELIG kommer og setter i gang og hu og hei og river av karmer og brekker av blikkbeslag og får ut gamle vindu og når han skal sette i det nye så oppdager han at han har bestilt feil vinduer?
Det er ikke så grusomt zen. 
Han blei litt stressa stakkars. Jaja, sa han det er heldigvis den eneste store tingen som har skjært seg i dette prosjektet. 
Jeg minnet ham vennlig på at han var et halvt år forsinket.
Åja. Og så det ja, sa han.

Det er fire ukers leveringstid på de vinduene vi skulle hatt. Og dere vet når man skal bytte vinduer og man har skrudd ned benker og overskap og demontert bibliotek og alt dette pluss bøker og potteplanter og alt som har stått i vinduskarmer og snekkerens verktøy og maskineri og fremtidig listverk ligger utover gulv og stuer, dere vet, det blir grusomt zen og feng shui og sånn inne i kroppen da, særlig fordi man kommer ikke til å skru opp benkeplater og overskap for å måtte skru det ned igjen om fire (blir det fire? blir det kanskje TOLV?) uker.
Sånn skal vi ha det i en litt lengre periode enn vi så for oss.
Og var det ikke kjølig her før så se for deg et hus der ingen vindu har karmer og man tidvis kan se rett ut mellom vindu og vegg.

Det hender man føler seg litt gannet.
Men kanskje det bare er trekken. 

 
Ryddigste delen av huset

2 kommentarer:

Lillesøsters dagbok sa...

Årrhh, gud bedre! Er det mulig?? Varmende sympatiklemmer sendes nordover!

frk. Figenschou sa...

Ja det er ikke kjempelett å holde på humøret. Men det må man jo bare.

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...