See! Sååå! SUUUUR!

Men i dag da, for helvette satan!

Jeg er så lei av Kåranna 19! Jeg føler meg som en sånn attenhundretalls adelsdame, jeg har ingen egen mening med tilværelsen, jeg sitter og venter, avogtil spaserer jeg med en annen person som heller ikke har noen egen mening med tilværelsen så vi har ikke egentlig noe interessant å prate om, og så går man hjem igjen og man reiser ingen steder, og man kan dø av influensa. Jeg kjeder meg så enormt.
 
Jeg er med på en sånn digital kohort med kunstnere, man kan jo ikke møtes lengre, god ide, takk til Kanada som driver det hele, så vi møtes innimellom og hører på hva de andre driver med, men nå er det hele blitt utvidet litt så vi skal lage små promovideoer av oss selv som skal distribueres, og hele forrige møte var om teknikalitetene til det hele, masse styr om lys og mikrofoner når folk flest uansett kommer til å bruke taklys og telefonen, og jeg prøvde i dag, satt opp et lite oppsett på kontoret, og man må jo bare filme og sjekke for det var ikke lov å bruke frontkamera, og så vises ikke hele jeg i bildet, og vises ikke hele jeg i bildet andre veien, og så kom det noen, og så er jeg så satans stygg på håret enda jeg SA til frisøren at jeg ikke vil ha det stort nede og flatt i bakhodet, og så datt telefonen ned, og så datt den igjen, og du ser at jeg bare blir surere og surere for hvert opptak.
Nå må jeg utsette det til i morgen.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...