fer DIG!

Ferdig! Nå har jeg hatt min siste presentasjon i dette gigantprosjektet og som vanlig er det jeg noier mest over teknikken og om jeg finner fram i tide, og det blir jeg faktisk kjempestresa over, men nå er jeg ferdig, jeg har møtt juryen, jeg fant dem, i tide, på rett adresse, jeg har presentert, og dett var dett! Det gikk ganske bra, de hadde mange interessante spørsmål, jeg lurer litt på hvorfor jeg svarte at en sånn form for permanent utstilling som dette som er prosjektert å vare i 300 år er, er å ta livet av verkene mine, men nå sa jeg nå det da.
Nå har jeg lyst å kjøpe alle ølene i butikken og drikke en slurk av hver. 

I morgen drar jeg nordover igjen, og the Stig har spurt hvorfor jeg ikke slo til med en dag til Oslossa når jeg først er her, men jeg følte liksom ikke jeg trengte det, jeg trengte å komme hjem til familien. Men nå som min ene overskuddshalvdag er den dagen det er meldt 86 mm regn så angrer jeg litt. Men men. Hva skal jeg nå her etter. 
Det blir nesten litt rart å skulle reise hjem for IKKE å jobbe mer med regjeringsbygget. 
Men nå skal jeg det. I morgen.
Først skal jeg møte Mari og feire at hun for en god stund siden var så flink til å fylle 40.
Og da kanskje jeg skal lure meg til en liten feiringsøl. 

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...