DUNK

I går fikk jeg en stein i hodet! Veldig dårlig HMS-nivå på jobb. HMS-ansvarlig ble jo borte for fem år siden, siden har det vært lite fokus på det ansvarsområdet og i går løfta jeg en skulptur det viste seg jeg brukte til å lagre en stein oppå (den er høyere en meg så det så jeg ikke og DUNK. Egentlig var det ikke en stein da, det var en sånn baderomsflis, bare ikke for et baderom men for en svømmehall, og for et hjørne i svømmehallen, så en keramisk flis på størrelse med en knyttneve.) Og satan det gjorde vondt og selv om hodet forble helt så sa Jendor han kunne se kula da jeg kom hjem og da er jeg et menneske med en langt over gjennomsnittlig hårmanke. 
Og resten av dagen var jeg faktisk litt sliten. I tillegg til en lett og flytende hodepine såklart. Og det er jo litt pussig for jeg var jo ikke egentlig skadet, men jeg tror bare kroppen ble litt sur og oppgitt av at det gjorde så vondt og ble litt sjokkert over hendelsen og så bare ble litt lei.

I dag er jeg også litt sliten men det er fordi noen snorker og noen skjærer tenner og begge deler er jeg nødt til å våkne og få en slutt på flere ganger i løpet av en natt. Og akkurat da sover jeg ikke og da blir jeg trøtt. Og så har jeg vært hjemme med sykt barn og da må man jo være litt på. Særlig når det syke barnet ikke egentlig evner å være sykt. Så det stiller krav til ens evne som aktivitør. 

Men i morgen skal nok barnet få gå på skole og jeg skal jobbe med andre ting enn bollebakst og perlestryking. Og jeg skal passe meg for fallende objekter.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...