Åkei Oslo nu fær æ

Ja nå sitter jeg her og knipser med tærne, jeg venter egentlig mest på at flyet skal gå. Jeg hadde helt rett da jeg ikke tok en til dag i Oslo, det er egentlig ikke så mye jeg skulle ha gjort her. Jeg har kjøpt klær til Jendor som skal passe, det kommer han ikke til å bli så veldig glad for såklart, men som mor gir det meg en helt egen tilfredstillelse at barnet har klær.
Jeg kunne besøkt niesen min en gang til da. Og, kom jeg på, faktisk gått og sett mitt eget verk på Nasjonalmuseet. Siden jeg nå en gang henger der. Men uuurk. Jeg har jo sett det før og det er litt ubekvemt og gå og se på sine egne ting. Og da blir det ubekvemt å se resten av utstillingen også. 

Snart skal jeg skifte til langbukser og dra til flyplassen. Jeg hadde foredraget på minnepinne, dropbox, datamaskin, i mail og icloud, men bare et par bukser og de sølte sidemannen på flyet kaffe utover. Han sa ikke unnskyld en gang, men sannsynligvs fordi han ikke så det. Jeg dro poresentasjonen i shorts, syntes det var mer innafor enn flekkete bukser.

Mye man kunne, nå drar jeg hjem til de mine istedet, det blir best.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...