Og derrrr var den passert (nå venter vi bare på målfoto)

Det var jo ingen som svarte hos dem jeg sendte spørrende mail til, så til slutt ringte jeg noen der som ikke egentlig var direkte ansvarlig men som jeg i det minste har telefonnummeret til, og hun kom på en løsning og nå har jeg fulgt løsningen og sendt inn. 

Jeg har sendt inn!

Jeg ba i mails form svar på om alternativ løsning funket, det har jeg ikke fått, men jeg regner for det første med at det funker og for det andre er det nå deres ansvar. Å si ifra mener jeg. 
Så jeg ikledte meg kjole og gikk ned til byen og kjøpte to dyre flasker vin.
Det hadde egentlig ikke noe med saken å gjøre, det er en stund siden jeg bestilte dem og jeg fikk hentemelding her om dagen, men feiring er feiring, tilsiktet eller ikke. 

Nå sitter jeg her i kjolen min og skal begynne på presentasjonen. Jeg er ikke så nervøs for presentajoner, så det går greit, men det må jo faktisk gjøres, uansett hvor komfortabel man er i situasjonen. Jeg er godt i gang, jeg har opprettet en mappe som heter Presentasjon. Bra start. Det er noen timer siden, da.
Nuh: ta seg sammen.


Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...