Cultural appropriation style!

Jeg måtte faktisk google stavemåten.
 
Nei men jeg jukser, for det ble ikke den jakka. Som same er jeg nok ganske finstilt på det der med kulturell appropriasjon, nå tror jeg ikke kineserne eller vietnameserne eller hvem det nå er denne jakka går etter, tar særlig skade av at jeg kler meg ut, de er majoriteter osv, men jeg har nok med de to egne kulturuttrykkene jeg allerede har, tenker jeg. Dessuten var den delvis ødelagt for det manglet noen snorer som jeg har sydd fast og som har ramlet av igjen. Først tenke jeg at den er fin åpen også men alle kinesere og stort sett alle vietnamesere og japanere jeg kjenner er små tynne fliser og når den er åpen ser jeg enda tjukkere ut enn jeg er og da må jeg tenke på bordellmammaer fremstilt i lett rasistisk populærkultur fra kolonialtiden og nei, kulturell appropriert bordellmamma, det blir ikke den. Jeg skal reparere den og prøve på nytt kanskje. 
( Det er slitsomt å være same! Man må tenke på alt!)

Kinajakke, sist brukt...tror ikke jeg har brukt den etter at jeg flyttet hjem? Kanskje da vi bodde på Hägerstensåsen? Ca 2010 da. Skal reparere og prøve igjen. 


Kjole! Kjøpt på Cos for noen år siden, tror faktisk jeg hadde den på meg på åpningen av en utstilling jeg hadde her for ett år siden, og vet jeg har hatt den på meg på jobb for noen bemerket at jeg kjørte Judging Amy-stilen. Den er ganske fin.
Men si meg, SER dere at brillene mine er skjeve? Nå har jeg vært tre ganger ho optikeren og de bare Nå er de rette, men det ER de jo ikke! Vel?

I morgen skal jeg prøve meg på den stripete blusen jeg har prøvd å ta på meg tre dager på rad.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, eg ser at brillene står litt på skeive. Mine briller er og skeive! Og kvar gong eg gjekk til frisøren (før eg gjekk over til heimeklypp) så klyppte frisøren skeivt, lenger på den eine sida. Men så ein dag oppdaga eg at det var øyro mine som ikkje sat like høgt. Når frisøren målte hårlengda ut frå øyro, måtte det jo bli skeivt. Men eg såg det aldri før eg kom heim. Eit lite tips det der med øyro berre. .-)

frk. Figenschou sa...

jeg har en kompis som har skjeve ører og er veldig selektiv på hvilken brilletype hun kan bruke, for noen lar seg justere og andre ikke. men nå husker jeg ikke helt hva løsningen var der...

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...