Dag 3, prosjekt Klærne ut av skapet!

Jeg sitter hjemme og venter på at snekkeren skal komme. Vi må forsøke å ta kontroll over Fuglane som river isolasjonen ut av veggene. Og litt andre saker som må kvikkfikses fram til han kommer tilbake i desember. Forhåpentligvis desember.
Forhåpentligvis kommer han snart. Han skulle komme i "morgen tidlig", nå er det snart "morgen formiddag" for meg.
Men! Når jeg går hjemme og trør blir det lettere å ta bilde av sin dagens outfit. Jeg synes det er så SYKT pinlig å gjøre det på jobb så det blir med første forsøk, i tilfelle noen slenger seg inn på doen når jeg prøver å få til et bedre resultat. Ikke oppdaget= bra bilde.

Her rakk jeg tilogmed å smile. Blekheten er det ikke så mye å gjøre med.
 

Skotskrutet omslagsskjørt kjøpt på Fretex i Bergen ca 2010. 
Sist brukt:....ikke så ofte at jeg husket at det var et omslagsskjørt iallefall. Men jeg tror det er innefor mannaminne. I fjor en dag kanskje? Forfjor?
Det kommer til å bli myyyye skjørt i dette prosjektet innser jeg etter å ha hentet dagens plagg fram fra skapet. Gruer meg litt til det sølvfargede ballongskjørtet.
Genser: Mye brukt, men jeg bestemte at alt på kroppen ikke må være skaphengere, det må jo være lov å kombinere med ting som man har lyst å ha på seg sånn at klærne kanskje kommer inn i bruk igjen. Og det må jo være målet.
Strømper, som dere ikke ser: grønne ullstrømper kjøpt i København ca 2000, tynnslitte under men fungerer jo på en måte fint for leggene enda. Om dere skjønner. Leggins! Liksom.
Sko: står i gangen, jeg er jo hjemme enda. 




Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...