Vanlig i dag

I dag følte jeg meg rett og slett ikke helt topp så jeg orka ikke begynne å styre med antrekk på toppen av alt. I hele går var jeg hjemme og føte meg sjaber, men betyr det at det funka å være hjemme? At jeg er på jobb nå? Halleluja, det hadde jo vært fantatsisk og første gang også.
Jeg kunne jo vært hjemme i dag og, men jeg liker å gå på jobb og jeg jobber tross alt alene, så jeg utgjør ingen større smittefare.
Men da jeg kom på jobb var det mørkt. Jeg hadde fått en telefon fra Husflidslaget i går, om at sikringene var gått og hvis jeg hadde noe på kontoret som enten gikk på strøm eller lå til tørk i noe maskineri så hadde jeg ikke strøm, og jeg ble så GLAD for at de orka å ringe og varksu meg om noe sånt! SÅ snilt! Men nå jobber jeg jo helanalogt så det var ingen større fare der.
Og så hadde jeg jo trodd at strømmen skulle være tilbake nå.
Men den gang ei.
Så da tok jeg noen bilder av sånt som er bestilt av folk, i dagslys, sånn at kjøperen gjør et mer kompetent valg m tanke på farger osv, 
og så sprayet jeg fiksativ på noen tegninger, 
og fi faan
så da satt jeg der i mørtna og luktet på løsemidler mens jeg var litt småsjaber.
Godt jobba.

men nå er lyset tilbake og arbeidslysten likeså.


Litt halvtrøtt kunstner i løsemiddelsky, dagens antrekk: normcore light med forkle.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...