"Hva, vattert?" m trøtt kunstner

Jeg er bare for trøtt. Det viser seg at det vises på utsiden også, ser jeg på bildene. Det var faktisk litt overraskende.

Jumper: Vattert sak fra Uniklo, følte meg lenge kjempefin i den, brukte den som gåbortjumper, til en kompis kommenterte, hva, vattert? og etter det har jeg følt at det med vattering innebærer noen koder jeg ikke har grep om. Den er ganske varm så jeg har brukt den endel på kontoret, men, hva, vattert?
Sist brukt i vanlig bruk: en kveld i Stockholm på den baren over det teateret på Mariatorget, i 2016 tror jeg.
Tvangsbrukt: fire fem ganger på kontoret etter det. Men den er jo ganske fin da! Den er bare vattert. Folkens, hva er greia med vattert?

Skjørt: Kjøpt på marked i Berlin, sist gang jeg og the Stig var på ferie. Som må ha væææært....øh. 2013.
Ja. Jeg hadde kanskje ikke kjøpt det om det hadde vært på vanlig butikk men jeg blir så glad av å kjøpe ting på utendørsmarked. Og i Berlin. Jeg kjøpte også halvannen meter fint ullstoff og knotter til kjøkkenskuffene.
Grunnen til at jeg har brukt det lite er at det er lengre bak en foran og da blir det litt sånn bohemsaktig og ettersom jeg var bohemsaktig i hele min ungdom er jeg litt allergisk mot å være bohemsaktig. Men nå ser jeg at det snittet kommer tilbake for fullt så nå er det greit.
Sist brukt: Aner ikke. Par år siden sikkert. Veldig fint skjørt egentlig!
 

OPP MED HAKEN OG SE VÅKEN UT!


 
 
 

Og smykke! Jeg tenker at ettersom jeg aldri havner i situasjoner der jeg pynter meg, bortsett fra julaften, så kan jeg jo slenge med smykker også. Om jeg gidder.
De mest observante av oss ser her at jumperen nå er litt slitt så den egner seg ikke lengre som finjumper, så nå blir den vanligjumper fra NUH. Bare at den er vattert.

 

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...