Se! trusa mi! -skjørtet

Jeg føler ikke at det går KJEMPEBRA med dette prosjektet. Det er nok fordi bildene ser ut som- ja som om jeg kunne tatt dem. De er ikke så profesjonelle og magasin-aktige akkurat. Jeg tror foreksempel at å ikke ha med søppelbøtta på toalettet i bildet ville trukket opp. Jeg har prøvd å posisjonere meg så den ikke kommer med men først nå som jeg sitter her og ser på bildene slår det meg at jeg kunne jo bare FLYTTET den.

 

Dette er et omslagsskjørt i ull.


 

Brukt sist: På vei opp Solheimslia en ikke særlig blåselig dag mens det bare flappet opp og opp med flappen og viste trusa mi til alle som kjørte forbi. Bortsett fra at det var en vinterdag så jeg hadde jo ullongs. Det var likevel ikke det jeg ønsket meg fra dette skjørtet. Poenget er at det er kjempefint når man står helt i ro. Som man jo gjør i et prøverom. Men med en gang man beveger beina frem og tilbake i normalt gåmønster så flapper flappen opp og viser hva du har under. Det er ikke så gøy egentlig.
Løsningen er å ha kåpe på når man er ute, og ikke springe i trappene. Og bruk underskjørt! Men da må det være et pent underskjørt og ikke det underskjørtet som egentlig var for langt og som du bare klippa rett og hakkete av med ei sløv neglesaks på et hotell en gang.

Så er det en grønn ullgenser over og en grønn ullgenser under. Den underste bruker jeg masse, den øverste brukte jeg kjempemasse før, den har blitt litt sliten egentlig. Og så har den 3/4delsarmer og de ruller seg opp under armhulene i to av de jakkene jeg bruker om vinteren, så da går den ofte ut. Men sist brukt i sommer så den er ikke en versting i dette prosjektet.
 
På bena har jeg hullete tøfler med 1 mm tjukk gummisåle. Kjempesko. Om man må forsere vannsøl på gulvet ender man med hjernerystelse og lårhalsvridning for det er null mønster under. Men det er liksom så koselig å gå i tøfler på jobb, synes jeg.
 
 

Og så er det en krage som gjør hvert et antrekk til et festantrekk. Jeg har tre løskrager, bruker de aldri. Som i aldri. Så denne tror jeg kanskje ikke er brukt før i det hele tatt. Men i dag altså!
Pluss: den gjør ethvert antrekk til en fest!
Minus: satan som den klør
Er lik= og festantrekk er jo ofte ubehagelige.
 
 
 

Ullskjørt, tynn ullgenser og krage
Jeg står sånn med armen for å skygge for arbeidslyset på atelieret med armen sånn at det ikke skal bli motlys. Jeg vet ikke hvorfor jeg har fingeren under nesen med den andre armen, jeg kanskje visste ikke hvor jeg skulle gjøre av den bare.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...