Kjole og genser

Jeg jobber fortsatt litt med det med ansiktet, jeg er så blek så jeg ser ut som jeg forsøker å personifisere Mangelsykdom i et skuespill, men her er
Kjole og genser
 

Kjolen hadde jeg sist på i et prøverom inne på Skrapan på Söder i 2016. Genseren tror jeg at jeg fikk av mamma til jul for to år siden og den har jeg brukt kanskje to ganger enda jeg liker den veldig godt.
Sko: De grønne vinterskoene the Stig forutså at jeg kom til å bli glad for å finne når det ble vinter igjen, og det hadde  han jaggumeg rett i, næmen, har jeg GRØNNE vintersko?!
Problem 1: Jeg fryser. Dette kommer til å bli et problem i dette prosjektet, mesteparten av de klærne som har blitt glemt i skapet tilhører delvis en annen klimasone.
Problem 2: Den drar litt i sømmene og her kan vi godt skylde på min tjukkhet men også på litt dårlig mønsterkonstruksjon, tynt stoff og trykknapper.

Sint, blek og trøtt kunstner i sitt atelier med briller litt på skeiva men opptikeren sier de er helt beine såh

Oppdagelse: Jeg tror denne kjolen kommer til å gjøre seg mye bedre med et annet belte. Og det er jo sånn man oppdager når man BRUKER klærne sine.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å sjå deg! Ja, kjenner akkurat på det der med bilete: alle skal vera personlege i marknadsføring og så er video best, seier alle. Men eg, 61 år, bleik, tynn i håret, så vidt innafor normal bmi - dvs. nesten overvektig - hjelper lite med sminke, dessutan er det altfor mykje bry å dilla med sminke...eg gjer meg jo ikkje på bilete og ikkje på video. Eg likar ikkje marknadsføring. Eg skulle hatt ei influencer som forbarma seg over meg! Men du er ung og ser heilt fin ut! Viss du føler deg bleik, så kler du det i allefall. I det heile: berre kul! :-) Helsing anonym! :-)

frk. Figenschou sa...

Hahaha anonym! Jeg synes du klarer deg godt på sosial markedsføring jeg altså!

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...