Og snrrrrrrrrrk

Ja, jeg skal si jeg rakk det akkurat. Frisk til begravelsen, nå er jeg syk igjen. Når jeg først skulle få utdelt en superkraft så må jeg få påpeke at evnen til å få luftveisinfeksjoner i ett stupende sett er en rimelig ubrukelig en. Gå hjem og legge meg, det er jeg skikkelig god på.
Sist jeg var hos legen og klagde over denne superkraften sa hun at om jeg ble forkjølet igjen fikk jeg ta kontakt så fikk vi se, og jeg skal innrømme jeg ble litt irritert, for hva skal jeg med enda en forkjølelse liksom? Ingenting. Og hva skal legen med det? Ingenting. Så da jeg ble forkjølet noen dager etter det besøket tok jeg kontakt. Men hørte ingenting, ikke en stakkars Pasientpost engang. Så nå får jeg vel ta kontakt igjen, hva nå det skal være godt for, men det er liksom det handlingsrommet jeg har fått for HverkenKreftEllerHjerteinfarkt.
(Ja, jeg er sur) ( Ja jeg VET at dette ikke tar livet av meg men det tar så mye tid å ligge til sengs hele tiden!)

Vi har pyntet til jul i dag da, for det hadde jeg lovet Jendor som jo ikke bor i det lysteligste hjem for tiden, så vi ryddet bort visne blomster og satt fram julenissen og så var det mer eller mindre stopp for min del. Unnskyld Jendor. Vi tar det litt etter hvert tror jeg.
Og kalender har mormor sørget for og julestjernene kom opp for lenge siden, og er kjempefine i alt mørket.

Fader Frost

Tålmodig fyr med rompefot. Hohoho.



Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...