Se!

Dette hendte i natt. I går helte jeg rust oppløst i eddik på et stykke metall, i dag er det blitt krystaller og isroser der. Jeg aner ikke hva det er slags metall, jeg har kanskje trodd sink. Jeg aner ikke hvor det kommer fra heller, jeg tror jo kanskje pappa, men jeg husker ikke at jeg fant det heller. Den eneste grunnen til at jeg tror det er sink er fargen og at det ikke er rustent. All jern jeg har er rustent. Men jeg vet ikke. Jeg har dyppet en bit i surt vann så får vi se om det ruster.
Jeg har helt mer eddik utover mer metall, men jeg kjenner at jeg vet for lite om sinkfeber til å jobbe inne på lillerommet nå. Litt nyskjerrig på hvor fort det der skjer, bare.
 
Jeg aner som vanlig ikke hva jeg holder på med. Det er regelen heller enn unntaket, ikke vet jeg om jeg skal bruke dette til noe heller, men det får være greit å sulle litt. Jeg tenker at den tiprosenten av alt jeg produserer som faktisk blir til noe, ikke hadde hendt om det ikke hadde vært for restprosenten på 90.
De der papirarkene av myrull og krystallene av sinkrusteddik.


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...