Det som skal gjøres

Ja det var liksom denne uken jeg skulle bygge blomsterkasser og sånt, men det skal regne hele uken og det passer faktisk kjempebra for jeg må være i kunsttransportbransjen, eller, the Stig må være det ettersom han har sertifikat og ikke har gikt. Og så må jeg sende noen verk til Hammerfest, og det ene verket mangler transportkasse og alle mine er i Stockholm eller på vei hit fra Stockholm, og så fikk jeg en mail fra Nasjonalmuseet om at de tar kontakt i september om forsendelsen og jeg trodde jeg hadde gooood tid på det verket siden utstillingen er i JUNI, men nei, og jeg må låne riggen til teateret til det verket for det skal henge så høyt så jeg må teste opphenget, og når man setter i gang med sånt så viser det seg jo ofte at det er gjort på en dag eller to, men nå mens det er i planleggingsfasen tror jeg at det tar en uke minst.

Og så må jeg tegne et verk til en utstilling og vedlommende som skal ha verket tror at det er ferdig, men det måtte være i blyant og er i tusj, så nå må jeg gjøre det på nytt og jeg vet av erfaring at det tar vel en halv dag og likevel ser jeg for meg en ukes arbeid. 

Hvis jeg nå bare begynner med en av disse prosjektene i stedet for å sitte her på internett så kanskje det også bli gjort.

2 kommentarer:

LoHe sa...

Det är ju rätt skönt att sitta på internett när det egentligen är en massa andra saker man borde göra :-D

Spännande jobb du verkar ha!

frk. Figenschou sa...

Ja kanskje? Det er jo bare det jeg kan, så for meg virker det ganske spennende å være lønespesialist på Synsam og få rabbatt på briller når man vil.
Men det er kanskje begrenset hvor mye man kan sitte på internett når man skal gjøre andre ting om man har en sånn jobb.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...