fortsette

Egentlig tenker jeg at det bli litt fint å flytte inn i atelieret igjen. Det er mørkt og trangt, men jeg får rydde og styre litt og agere nystart. Jeg har veldig lyst å ta noen dager fri og male litt på huset og bygge noen blomsterkasser med glasslokk, men logistikken for de to neste utstillingene spøker litt og så kommer det til å ta hvertfall en dag å kjøre alt fra Malmklang og hit. Eh, det ligger jo rett bort i gata, jeg mener å bære alt inn og ut av bilen. Mange ganger. 

Det virker ikke som jeg fikk noen liten todagers av andredosen. Bare jævla vondt armen, BEGGE faktisk, forstå det den som kan, så jeg orka ikke pakke så mye på Malmklang, og så brakk jeg en barkebit som er med i to verk og jeg ble så sur. SÅH sur. Det var en meter innerbark fra bjørk og det er ikke så lett å få tak på om du ikke har et uutømmelig arsenal av vårfellt bjørk, så nå skal jeg prøve å lime. Det kommer jo til å vises. 

Sur.

Men glad! For nå er det helg. Jendor har spurt hver eneste morgen om det er lørdag i dag, så jeg tror han trenger en liten pause fra skolen, jeg ser det blir litt mye, så det blir fint. Får se hva vi finner på. 
Jeg trenger åpenbart også litt pause fra skolen, i dag gikk de inn ti på halv igjen, og hva er egentlig greia med lekser fra eller første skoledag for seksåringene? Hvor ble det av å leke seg inni skolen? Det ble borte på veien skal jeg si deg!
Ok, men nå først da, helg. Eller aller først skal jeg gjøre ferdig arbeidsdagen, det får være måte på. Jeg skal rydde litt på verkstedet sånn at jeg får plass til alt som skal inn der i løpet av neste uke. 



2 kommentarer:

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Å starte på igjen etter ferien, enten jeg noe nytt eller finne tilbake til rutiner er TUNGT. Kjennes av og til ut som noen har forlenget ukene....
Så fint du har fått vaksine!

frk. Figenschou sa...

Ja, jeg starter jo ikke helt etter ferien, det er noen uker siden, men det er det der å forlate et fantastisk atelier og flytte inn i en kjeller, og så skal man liksom jobbe som før...

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...